In-company Jam Cultures

Zowel de training Jammen met verschil als de leergang inclusief leiderschap kunnen wij ook in-company komen verzorgen. De trainingen zijn zo opgebouwd dat we ze met kleine aanpassingen op maat maken voor jouw organisatie of team. Een andere mogelijkheid is een lezing van Jitske Kramer, eventueel uitgebreid met een extra dagdeel voor reflectie en/of het strategische gesprek.

Je kunt het beste contact opnemen met Roos Prins om de mogelijkheden te bespreken.


Aanvraag? Meer informatie? Roos knows

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2019 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy